Coaching

Balans in leven en werk

Afbeelding bij Coaching

Mijn coaching is bedoeld voor mensen die zeer uiteenlopende vragen over hun werk- en/of privéleven hebben en die hun levens- of werkhouding willen verbeteren. Ik coach mensen die vastlopen of dreigen vast te lopen in hun werk of privésituatie. Je kunt komen via je werkgever of op eigen initiatief.

Hulpvraag

Wanneer kun je bij mij terecht? Als je:

Werkwijze

Ik werk persoonlijk en ervaringsgericht, met speciale aandacht voor de balans tussen denken, voelen en handelen. Denken, voelen en handelen dienen het met elkaar eens te zijn. Ik streef naar het vrijmaken van je persoonlijke kwaliteiten, je innerlijke kracht en authenticiteit Je huidige situatie is het uitgangspunt. Alles wat zich op dit moment in je leven voordoet is het materiaal waarmee we werken.

Praktische toepassing

Kenmerkend voor mijn coaching is eenvoud, rust, helderheid en praktische toepassing. Ik help je het geleerde in je leven en werk van alledag toe te passen.

Traject

Een coachingstraject begint met een intakegesprek waarin we beslissen of we met elkaar in zee gaan, de doelen formuleren en wat de duur van het traject moet zijn. We maken indien nodig afspraken over de terugkoppeling naar de werkgever. Vertrouwelijkheid is gewaarborgd.

De praktijk is met ingang van 01-01-2023 gesloten.
Er kunnen geen afspraken meer gemaakt worden.