Over Kuiltjes

Persoonlijk

Afbeelding bij Over Kuiltjes

Mijn naam is Marie-Anne Kuiltjes en ik ben geboren in 1957. Ik ben geregistreerd GZ-Haptotherapeut en aangesloten bij de beroepsvereniging. Ik werk als haptotherapeut in mijn eigen praktijk. Mijn praktijk voor Coaching bestaat sinds 1999. In 2005 zijn de behandelingen uitgebreid met haptonomie en vanaf 2010 met haptotherapie.

Ervaring

In de haptotherapie komt wat ik in mijn beroepsleven gedaan heb bij elkaar. Met name de samenhang van lichaam en geest, die je wel kunt onderscheiden maar niet scheiden. Ik heb daarvoor de 5-jarige opleiding tot haptotherapeut gevolgd aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.

Ik heb altijd gewerkt met mensen. Van huis uit ben ik Oefentherapeut Cesar en in deze hoedanigheid heb ik 18 jaren gewerkt in een eigen praktijk en in een maatschap. Ook heb ik enige jaren lesgegeven aan de Opleiding voor Oefentherapie Cesar.

Toegepaste integrale psychologie

Om ook de psychologische kant van de mens te leren kennen in samenhang met het lichamelijke, volgde ik een driejarige opleiding aan het Instituut Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en aansluitend de tweejarige opleiding Energetisch Lichaamswerk.

Van 2002 tot 2008 verzorgde ik trainingen voor promovendi aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

In mijn huidige praktijk kun je terecht voor haptotherapie en coaching.